Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2011 13:58 - Дълбоките подсъзнателни програми, които управляват живота ни
Автор: novienergii Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7114 Коментари: 14 Гласове:
15

Последна промяна: 29.03.2011 18:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Те наистина съществуват. В сеансите, които провеждам, ги виждам и ги описвам на отсрещния човек. Тези програми са част от Господаря на живота ни, за който говоря в предишни постинги. Всъщност именно те са Господаря. Защо Господар? Защото буквално ни диктуват какво да мислим, да чувстваме, да говорим и да вършим. Всъщност ние сме се отъждествили напълно с тях и мислим, чувстваме, говорим и действаме чрез тях. Или по-точно – те ги правят всичките тези неща чрез нас. Ние сме станали  тези програми, този сбор от нагласи, този хор от вътрешни гласове, този букет от ментални и емоционални енергии. Какво богатство, а? Богатство, което може да бъде използвано, за да узнаем кои наистина сме под тази неспокойна повърхност. Защото ние не сме програмите, нагласите и енергиите, и ако не схващаме това или то не ни интересува, те имат силата навеки да ни крият от нас самите и да ни отнемат покоя, радостта, сбъдването и щастието.
Ние не сме програмите! Програмите са илюзия, те нямат вещественост. Програмите не са нищо повече от вярвания. Някога, някъде сме повярвали в някакво внушение, дошло отвън, може да е било още в утробата на майка ни, и то е останало като дълбок отпечатък, като дълбока убеденост, която от този момент насетне предопределя мислите, чувствата и постъпките ни. Да речем непълнолетно момиче забременява и, естествено, е разстроено, не желае този плод, защото ще й причини огромни неприятности. Фактически момичето не желае детето, може дори да го мрази и това отношение няма как да не стигне до зародиша. Посланието е недвусмислено: не те искам. И така се ражда една от най-тежките и разрушителните подсъзнателни програми «Аз не съм желан/а, аз нямам място тук, аз не заслужавам да съществувам». Не е за вярване колко често се сблъсквам с тази и други саморазрушителни програми. Откривам ги в млади и съвсем здрави хора, на които животът просто не върви, в болни хора, които са устремени към смъртта, защото така им диктува тяхната програма: ти нямаш място тук! И тогава трябва да работим на най-дълбоките възможни нива, за да убедим човека да се откаже от разрушителната представа и да повярва, че именно тук му е мястото.
Нашето подсъзнание просто не умее да забравя. Посеем ли нещо в него, то си остава там завинаги. Всеизвестен факт е, че кучетата научат ли нещо на младини, после никога не могат да се отучат от него. Във всеки от нас има по едно куче – нашето подсъзнание. Това е нашата животинска част, изтъкана от примитивни нужди и подтици, ангажирана единствено с оцеляване. Но носим в себе си и нещо повече от куче, носим разум, съзнание. Ние можем да трансформираме всяка програма, не е лесно, но е ставало и винаги ще става, защото сме Дух. Откъде знам, че е така? Знам, защото Го виждам, така както виждам и разните подсъзнателни модели и програми.
Програмите наистина са богатство и могат да бъдат и градивни, но при мен идват хора с проблеми и тези проблеми ВИНАГИ са причинени от неосъзнати нагласи. Има всякакви варианти на програми – от инфантилни до демонични. Не търсете Злото по света, или у лошите хора, или у някакви обществени прослойки, то е вътре във вас, от обикновени завист и гняв, до омраза и желание за разрушение. Виждал съм демонични и откровено зли аспекти на съзнанието, които копнеят да унищожават, както своя носител, така и всичко наоколо. Често те причиняват неизлечими болести, или рушат живота на индивида. Често те се спотаяват у светли, интелигентни и чувствителни личности. Нека да свикнем с мисълта, че всичко е у нас, а съответно и изборът е наш на кой свой аспект да отдадем верността си. Аз твърдя, че същността ни е Светлина, а всичко останало е придобито по дългия ни път през време и пространство. Можем ли да изберем да бъдем Себе си?
Често по време на сеанс, след като съм видял подсъзнателното съдържание на индивида, имам високата чест да видя и неговата Божествената същност, скрита под наносите от нагласи, модели и програми. Тя се изправя върховно чиста и светла, и протяга невидими ръце от Любов към всичко и всички. Тя е изтъкана от любов, тя познава само езика на любовта, и до нея се стига с любов. Любовта, ако поискаме да си я дадем, разтваря всички лъжовни вярвания за нас самите, и ни връща в Светлината, която винаги сме били, сме и ще бъдем.





Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. amore - Много точно, много вярно!
29.03.2011 18:11
Благодаря за новата порция мъдрост, и новият метод за дълбок вътрешен размисъл. Мисля, че промяната настъпва, когато осъзнаем че това, което представяме на света за себе си - не сме истинските ние. А куп модели - вътрешни, или на външно подражание. Т.е. трябва да признаеме пред себе си, че много често се движиме на автопилот, а не от подтика за представяне и реализиране на истинската ни същност. Само тогава - движени от Любовта към себе си - можеме да разчупиме оковите на тези модели. Съгласна съм, че емоционалния заряд на "нежелан/а" на плода, дава първият модел за самоунищожение. Но замисляли ли сме се в какво възпитаваме децата си след като се родят? Ние рядко ги възпитаваме на самоуважение, откриване и реализиране на неповторимата индивидуалност, която всеки от нас носи. Ние ги възпитаваме основно как да игнорират себе си, как да се подчиняват на външните обстоятелства - т.н. "норми на обществено поведение и мнение" - и как да изградят в себе си една друга личност, която да е приемлива за обществото или за родителските амбиции. Дано повече хора разберат, че под привидно подреденият им "според общественото мнение" живот е скрита дълбоката тъга и неудовлетвореност на ДУШАТА, скрита и забравена в някой далечен ъгъл на сърцето. Дано да разберат, и с осъзнатост да разчупят моделите на ограниченост, натрупани в не един и два живота.Ето защо трябва да даряваме себе си с повече разбиране и Любов. Благодаря ти, за себепознаването, което ни даряваш! Сърдечен поздрав!
цитирай
2. novienergii - "Но замисляли ли сме се в какво ...
29.03.2011 18:34
"Но замисляли ли сме се в какво възпитаваме децата си след като се родят? Ние рядко ги възпитаваме на самоуважение, откриване и реализиране на неповторимата индивидуалност, която всеки от нас носи." Ти отново допълни важен аспект към написаното от мен. Точно така е: множество негативни подсъзнателни програми се създават като резултат от възпитанието и въобще от взаимоотношенията родител-дете. Колко самота, скръб и страх съм откривал у хората и после е ставало ясно, че те са резултат от отношението на родителите към този човек в крехката му възраст. Но едва ли можем да се сърдим на нашите родители - толкова са разбирали. Можем само да се опитаме да възпитаме собствените си деца (и внуци за нас, по-възрастните) по различен начин.
цитирай
3. amore - Много си прав! Не можеме да се сърдиме на родителите си.
29.03.2011 18:43
Най-добрия начин да им покажем съществуването на тяхната програма, е като трансформираме ние нашата, и ги дарим с присъствието на Ангела в нас. Истинското дете, което са получили от Бога!
цитирай
4. novienergii - Точно така!
29.03.2011 18:50
Точно така!
цитирай
5. mileidi46 - :))))
30.03.2011 12:34
Mislq,4e osven tezi programi s koito sme se otajdestvili,v nas istinskiqt Gospodar na jivota ni e onazi programa, s koqto sme proektirani,onazi programa v koqto ,,nqkoi" xilqdi godini nared e vkarval virusi i e zakarnil,zatumnil bojestveniata sila i mo6t na na6ata su6tnost..
Tazi programa oba4e,vinagi e deistvala v nas..i nie sme q use6tali kato intuiziq...!!!
tazi programa dnes se iz4istva postepenno ot virusite...
Moje i da gre6a!
izvinqvam se za latinizata,jiveq v Italiq..i nqmam zasega druga alternativa..!!
Slun4ev i xarmoni4en den pojelavam!
цитирай
6. priqtel12 - Аз също смятам, че светлината е нашата вътрешна същност,
30.03.2011 14:02
но у някои хора тя е затрупана толкова надълбоко, че е много трудно да се достигне до нея....От друга страна, подходим ли с любов, но чиста и безусловна, към такъв човек, е много лесно да достигнем до светлината....Но трудното е да се изпълним с любов към такъв човек, защото той провокира у нас тази тъмнина, която е в него самия, .....но ако ние самите сме се обърнали към любовта и светлината, "мисията" ни ще е лесна.....
цитирай
7. violetflame - Обожавам да чета твоите постинги, ...
30.03.2011 21:01
Обожавам да чета твоите постинги, защото излъчват онази любяща и нежна енергия, която ме кара всеки път да идвам в Гайа. Ти си моят Учител и ти си Светлината, която ме докосна и ми помогна да разбера коя съм, и да видя, че и самата аз светя! Ти си Учителят, който ме научи да лекувам освен хората, но и себе си, като ми предаде вълшебната Енергия на Любовта! Тя е моята постоянна връзка с Бог! Благодаря!
цитирай
8. novienergii - Към mileidi46: Да, истинският Г...
03.04.2011 20:08
Към mileidi46: Да, истинският Господар на живота ни е нашето божествено Себе, което наистина е "затъмнено" от разните подсъзнателни модели и програми. Не знам как е станало това, макар че всички релгии дават обяснения - напр. грехопадението на Адам и Ева и т. н. Но не ми се иска да смятам, че някой ни е "вкарвал вируси", или въобше ни е правил нещо без наше желание, защото така се поставяме в ролята на жертва. Вярвам, че имаме свободна воля и тя стои над всичко. Ако ни се случват "лоши" неща, то е защото го позволяваме със свободната си воля. Може би сме избрали съзнателно да участваме в този експеримент на "падението", а после сме забравили. Но със сигурност не се смятам за жертва на някой или нещо. Не би искал и вие да се поставяте в подобна роля, защото тогава губите силата си. Благодаря за мнението ви.
цитирай
9. novienergii - Към priqtel12: Можем да приемем ...
03.04.2011 20:12
Към priqtel12: Можем да приемем хората, а дори и да ги обичаме, когато обикнем себе си и страхът си отиде от нас. Тогава е лесно да изпълниш една заповед, дадена преди 2000 години: "Обичай врага си".
цитирай
10. novienergii - Към violetflame: Благодаря. Ти ...
03.04.2011 20:17
Към violetflame: Благодаря. Ти прие това, което е твое и видя, това, което вече си. Бог с теб винаги.
цитирай
11. morningstar1 - Истинската светлина...
03.04.2011 20:54
...е самият Бог.
Ако не възразявате бих искала да ви представя няколко чудесни стиха от Библията, които говорят за това.

Йоан 1:9 ИСТИНСКАТА СВЕТЛИНА, която осветлява всеки човек, идеше на света ( Исус Христос)

Йоан 12:46 Аз ( Исус Христос) дойдох като светлина на света, за да не остане в тъмнина никой, който вярва в Мене.

Колко хубаво казано!! Светлината е в тези,които вярват в Христа, понеже сам Той е истинската Светлина!!


1 Йоаново 1:5 И известието, което чухме от Него и възвестяваме на вас, е това, че Бог Е СВЕТЛИНА, и в Него няма никаква тъмнина.

1 Тимотей 6:16 Сам Бог обитава в НЕПРИСТЪПНА СВЕТЛИНА;

Да благодарим на Бога за Светлината, който ни е дал!!

:))
цитирай
12. novienergii - Благодаря за прекрасните цитати.
04.04.2011 09:45
Благодаря за прекрасните цитати.
цитирай
13. анонимен - backlinks services
16.08.2011 05:40
Thought I would comment and say neat theme, did you make it for yourself? It's really awesome!
цитирай
14. novienergii - Thanks. I encounter these programs ...
16.08.2011 15:20
Thanks. I encounter these programs everyday in the sessions I do. Thought it would be appropriate for more people to know about them and look for ways to outgrow them.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: novienergii
Категория: Лични дневници
Прочетен: 285032
Постинги: 30
Коментари: 236
Гласове: 155
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031