Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2011 23:31 - Самолечение с любов
Автор: novienergii Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5531 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 16.03.2011 07:18


В коментарите към моя постинг «Как да се обикнем още по-силно» има едно споделяне от ladyvqra. Авторът казва, че използвайки методите, описани в този и други постинги на моя блог, се е излекувал за един месец от заболяване, за което медицината не е имала лек. Да, любовта към себе си лекува. Мнозина от вас със сигурност знаят историята на Луиз Хей, която се излекувала по този начин от рак на матката. Аз излекувах свой орган, който трябваше да бъде опериран. На срещите в Център «Гайа» и други споделят за чудодейни изцеления. Любовта стои в основите на сътворението и като такава го крепи и поддържа, активира жизнените енергии, връща умиращото и разпадащото се към живота. Любовта е универсалният лечител.
Как да я използваме за самолечение, а защо не и за лечение на другите? Първо е нужно да я пробудим в себе си до степен, когато я чувстваме осезателно. И пак да напомня: тази любов, за която говоря, не е емоция, тя е тиха, дълбока, спокойна, чиста, универсална, безусловна. Защо е такава? Преди всичко, защото е напълно свободна от двата полюса на егото - «горкият аз» и «никой не може да ми каже какво да правя». Възможно е когато за първи път се докоснем до нея да ни обземат силни чувства, дори да се просълзим, но нека това не продължава прекалено дълго. Оставете сълзите да изсъхнат, потопете се в любовния океан и навлизайте все по-дълбоко в него.
И така начинът да се лекуваме е като говорим на органите си с любов. Можем да съпроводим словото с полагане на ръка или милване на местата, където са разположени органите. Има цял лечебен метод с галене, практикуван от векове.
Бяха ми нужни само 20 минути обясняване в любов на органа, за който споменах, за да се възстанови. В следващите два дни той ме боля силно, накрая болката утихна и ми олекна. Оттогава нямам проблеми.
Различните органи изискват различна продължителност на лечение. Някои, като например сърцето, са много чувствителни и реагират бързо, други, като да речем черния дроб, са бавни и мудни и искат повече кандърма. Освен това всеки от нас според индивидуалните си особености, е натрупал и различни по обем, сила и характеристики негативни емоции в различните органи и центрове на тялото си. Така че понякога резултатът ще дойде веднага, а друг път ще е нужно повече търпение.
Можем да визуализираме органите си, как ги държим в ръце и ги милваме, можем да наречем някакъв предмет, например кристал, на органа, който лекуваме, да държим в шепата си кристала, да му говорим нежни думи и да го милваме, дори да го притискаме леко до сърдечния си център в средата на гърдите (този център сам по себе си има лечебна сила), но БЕЗ АХ И ОХ, БЕЗ УМИЛЯВАНЕ И ПРОСЪЛЗЯВАНЕ.
Можем да даваме любов на всичките си органи един след друг за общо добро здраве. Можем да вземем кристал или друг предмет в дланите си, който да символизира цялото ни тяло и да повтаряме описаната процедура.
ВАЖНО! И сега, след като говорих за лечение, забравете тази дума. Любовта е безусловна, тя нищо не иска от обекта, към който е насочена. Когато изпитваме любов към органите и тялото си, ние ги схващаме като съвършени, следователно те нямат нужда от лечение. Обичаме ги заради самото обичане. Скоро ще изпитвате удоволствие да им говорите с любов и това ще е достатъчна причина да го правите. Не очакваме резултати, блаженството на любовното чувство ни е достатъчна награда.
И накрая две препоръки: правете еждневно някакви леки физически упражнения. Така изпращате на тялото сигнал, че ви е грижа за него и то с по-голяма готовност поема пътя към здравето. Леки, но не прекалено леки, нито пък прекалено амбициозни. Първите не вършат работа, а вторите служат на егото. Умерените физически упражнения подобряват циркулацията на лимфния поток, а това прочиства цялото тяло.
Втората ми препоръка е към неспокойните и тревожни личности, към нерваците. Опитайте да правите всичко бавно. Бавно и плавно движете ръцете, и докосвайте предметите внимателно и дори нежно. Мъжкари, спокойно. Големите стрелци на Дивия Запад са били бавни, дори флегматични хора. Съзнателните бавни движения развиват концентрация и натрупват експлозивна сила, която можете да освободите за миг. Бавната костенурка е едно от най-дълголетните същества на планетата.
Бавното съзнателно действие може да промени изцяло вътрешния ви климат, да изцели емоции и тяло.
Желая успех на всички, които ще изберат да приложат тези методи. Залогът е голям – не просто изцеление на тялото, но и на живота ни.





Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Страхотно
20.03.2011 13:48
страхотна статия - благодаря Петър !
цитирай
2. novienergii - И аз благодаря. Надявам се да изв...
21.03.2011 21:29
И аз благодаря. Надявам се да извлечете трайна полза от тези методи.
цитирай
3. анонимен - Благодаря!
22.03.2011 21:15
Благодаря г-н Няголов,че служиш на Бог като ни помагаш в името на безусловната любов!Съжалявам само, че статиите ти не достигат до повече гуждаещи се! Емилия
цитирай
4. priqtel12 - Изглежда
30.03.2011 13:41
толкова лесно....БЛАГОДАРЯ!
цитирай
5. novienergii - Щом веднъж любовта се събуди е ле...
31.03.2011 17:29
Щом веднъж любовта се събуди е лесно. А понякога тя се събужда, докато говорим на тялото си. Да не чакаме първо да я "разработим", че сетне да я прилагаме по описания в постинга начин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: novienergii
Категория: Лични дневници
Прочетен: 285396
Постинги: 30
Коментари: 236
Гласове: 155
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930