Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2011 20:35 - Новите енергии
Автор: novienergii Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9346 Коментари: 7 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Искам да споделя нещо с всички вас, което, струва ми се, ще ви бъде интересно. Бях в Калифорния при моя приятел Тимъти Данфи, когото мнозина у нас познават като лечител и духовен учител, и той ми разказа за симпозиум, на който е присъствал заедно с известни духовни учители, автори на бестселъри и учени! Там е била изнесена информация за мощен поток от елементарни частици, идващ от център на нашата галактика, който вече от изветно време бомбардира Земята. Изключителното за този поток е, че частиците пребивават едновременно в различни измерения или паралелни светове. С други думи те буквално разтърсват познатата ни реалност, разчупват рамките и ни отварят за собствената ни многоизмерност. Тези частици вече са тук, те са във вас, в мен, във всичко.
В момента провеждам енергийни сеанси с голям брой хора и ми прави впечатление, че всички без изключение се отварят за високочестотните енергии и преживяват животопроменящи трансформации. Забележително е и друго - стават вече две и повече години, откакто не се е случвало на курсовете по Акашови записи, които провеждаме в "Гайа", някой да не съумее да влезе в контакт със Записите - 100% успеваемост. Постоянно ни се обаждат хора, които са имали разтърсващи духовни преживявания или спонтанно са влезли в контакт с нови за тях енергии, а пък ние, от своя страна след проверка установяваме, че тези енергии са от висш порядък. При нас самите се отвориха нови възможности и енергии, които след проверка прилагаме за свое благо и това на другите.
При нас, днешните обитатели на планетата Земя, буквално е спрял експресният влак за Шамбала - Града на възнеслите се учители, на Просветленото съзнание, на Финалното сбъдване, и в този влак има място за всички ни. Нека се възползваме от тази уникална възможност и да позволим на Новото, което ни облива, да се прояви чрез нас. Има само две съществени пречки да го приемем - инертността и страхът. Отдавна изследвам и двете в себе си и в други хора, и знам на какво са способни. Знам колко лесно е да сбъркаш собствения страх за обективна реалност и тогава той застава на пътя ти като планина и възходът спира. С леността е по-лесно да се бориш, защото е по-лесно да я различиш, но страхът се маскира като здрав разум, като предпазливост или пък като въздействие от някакви външни фактори. И ние започваме да се борим с несъществуващи врагове, да се браним от мними опасности, а истинският враг е вътре в нас - Страха.
Сега е моментът да творим с небивал замах, да създаваме свои методи, техники и учения, да приемаме нови енергии, да откриваме себе си по всевъзможни начини, да се доверим на Вътрешния си учител. Нека не позволим на старото съзнание, на старите модели, на инертността и страхът да ни отнемат неповторимия шанс, който нашето време ни предлага. Нека си подадем ръце да вървим заедно, а когато има нужда - и да си помагаме един на друг да не забавим крачка. Нека не позволим на това уникално ново време и тези нови енергии да ни подминат.
На добър час!




Гласувай:
10



1. hel - ЧБМ!
01.03.2011 20:50
да се доверим на Вътрешния си учител - нещо толкова важно и толкова трудно за някои хора, които се притесняват от непознатото. Дано повече хора са готови за новите ениргии!
Поздрав!
цитирай
2. анонимен - Да, Вътрешния учител е най-прен...
01.03.2011 21:01
Да, Вътрешния учител е най-пренебрегвания учител, но щем не щем се учим да го слушаме, понякога по трудния начин. Всъщност без него не вървим, а кретаме. Така че ето смислена цел на всеки духовен път: да открием Вътрешния учител.
цитирай
3. анонимен - нови енергии
05.03.2011 20:33
наистина идва нещо ново силно голямо чисто Отворете сърцата си и го приемете с много любов р
цитирай
4. анонимен - нови енергии
05.03.2011 20:33
наистина идва нещо ново силно голямо чисто Отворете сърцата си и го приемете с много любов р
цитирай
5. анонимен - новите енергии
17.03.2011 19:10
Да!Прекрасно е !Най-после дългоочакваната Светлина се разкри в нашата реалност.Всички трябва да преодолеем неверието,изразено чрез страха и с много любов да се хванем за ръце и да си помагаме,за да успеем да се качим на влака!Емилия
цитирай
6. ladyvqra - Прекрасно е да се возиш на комета
27.03.2011 21:44
За мен света, едва сега се открива. С нови енергии, с нови опитности, благодарна съм, че кометата не ме подмина, а дори поспря и ме понесе на вихъра си. Сега сърцето ми е отворено за нови опитности, нови изживявания и те се случват всеки ден.
Нека всички успеем да съпреживеем себе си
цитирай
7. priqtel12 - Интересно ми беше да прочета написаното.
30.03.2011 12:47
Наистина важно е да бъдем отворени за новото и да не се страхуваме от предизвикателствата, пред които се изправяме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: novienergii
Категория: Лични дневници
Прочетен: 285364
Постинги: 30
Коментари: 236
Гласове: 155
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930